Uw Kinderdagverblijf op onze website

U heeft een kinderdagverblijf en dat is uiteraard het mooiste plekje op aarde voor jonge kinderen. Dit moet u wel kenbaar maken aan jonge ouders die op zoek zijn naar de juiste BSO voor hun (aanstaande) kind. Dit kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld via een aantrekkelijke website of via een Facebook pagina. Wij bieden een revolutionair nieuw platform waar alle kinderdagverblijven in de buurt te vinden zijn. Kunnen alle ouders van Nederland hier ook uw Buitenschoolse Opvang vinden?

Waarom uw kinderdagverblijf op onze site laten zien?

Het lijkt wellicht tegenstrijdig; meer concurrentie en zo meer cliënten? Ouders zoeken niet specifiek naar uw kinderdagverblijf, ze zoeken naar de beste BSO voor hun kinderen. Daarbij zijn ze kritisch, ze kiezen niet automatisch de eerste kinderopvang in de buurt. Vergelijken is van groot belang, naast de locatie wordt er ook gelet op openingstijden, faciliteiten, uitstraling en de wijze waarop de BSO communiceert met de ouders. Door uw kinderdagverblijf op ons portaal toe te voegen zult u meer bezoekers trekken dan ooit tevoren. U bent niet meer een eilandje op het wereldwijde web, u bent een serieuze optie via onze website.

Wees trots op uzelf!

Wij zorgen ervoor dat uw site op een professionele wijze op onze website wordt weergegeven met daarbij alle relevante informatie voor ouders. Wij weten precies wat ouders verwachten van Buitenschoolse Opvang. Daarnaast kunnen ouders ervaringen achterlaten, zo kunt u het verschil maken tussen het aanbod van kinderdagverblijven. Meld uw kinderdagverblijf vandaag nog aan voor ons platform, laat zien hoe trots u bent op uw kinderdagverblijf!