Welkom bij kinderdagverblijfvergelijk.nl

Wij hebben één doel: voor ouders met jonge kinderen het leven wat gemakkelijker maken door alle kinderdagverblijven in hun buurt op een rijtje te zetten.

De beste kinderdagverblijven staan zo verzameld op onze site. Het uwe kan hier ook tussen staan, om zo niet langer één van de vele links op het internet te zijn, maar wel een volwaardige optie op onze site (en vooral één die te vinden).
We bieden u een jaar gratis lidmaatschap aan op ons platform, waarbij uw crèche op onze site meer bezoekers dan ooit kan trekken. Daarna betaalt u een kleine bijdrage, maar tegen dan zal het duidelijk worden dat die het waard is. Ik zal u nu al wat informatie geven over onze diensten.

Het is immers niet meer dan normaal dat u zich een aantal dingen afvraagt over de voordelen van onze site. Wat is dan ons succesverhaal? Waarom trek je mét ons meer bezoekers aan dan zonder ons?
Simpel. Iedereen wil zo veel mogelijk tijd besparen en dus ook onnodige opzoekingen vermijden, zoals bijvoorbeeld opvang voor kinderen. Het is dan ook een enorme hulp voor ouders wanneer alles mooi op een rijtje staat en ze geen tijd eer moeten besteden aan zoeken in een enorme warboel van kinderopvangverblijven.
Wij weten wat ouders verwachten van hun kinderopvang. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat alle relevante informatie over uw kinderdagverblijf op een ordelijke manier wordt weergegeven, zodat deze zo duidelijk mogelijk is voor uw potentiële klanten. Die informatie staat bijvoorbeeld ook gesorteerd per provincie, per leeftijdscategorie en ook op specifieke dingen kan worden gezocht. Zo kan er worden gelet op openingstijden, faciliteiten, en nog veel meer.
Probeer het eens, het eerste jaar is gratis! Als je nog vragen hebt, stel ze gerust.

Je kunt ons contacteren via info@kinderdagverblijfvergelijk.nl. We hopen u snel te mogen verwelkomen!