Kinderdagverblijf

Het juiste kinderdagverblijf kiezen kan een tijdrovende uitdaging zijn. Elk kinderdagverblijf heeft een eigen website of Facebook pagina met uiteenlopende informatie met steeds een andere indeling en structuur. Sommige kinderdagverblijven hebben niet een overzichtelijke website met de juiste informatie. Daarom is het belangrijk dat er een onafhankelijke plek bestaat waar alle informatie te vinden is, overzichtelijk in één oogopslag.

Zoek, vergelijk en oordeel

Wij bieden het eerste onafhankelijke en meest complete platform voor (aanstaande) ouders waar u kunt zoeken naar het juiste kinderdagverblijf bij u in de buurt. U kunt direct kinderdagverblijven met elkaar vergelijken op basis van standaard informatie en ervaringen van ouders. U kunt zelf ook uw ervaringen delen met de gemeenschap waardoor alle ouders op de hoogte zijn van de kwaliteit en dienstverlening die elk kinderdagverblijf biedt.

Onafhankelijk en duidelijk

U wilt de beste plek voor uw kind, waar deze zich kan ontwikkelen en zich prettig voelt. U bent op zoek naar een kinderdagverblijf in de buurt die voldoet aan al uw eisen, en wilt daarbij geen enkel risico nemen. Omdat de zoektocht naar het beste kinderdagverblijf veel tijd in beslag kan nemen hebben wij de belangrijkste informatie gebundeld op één overzichtelijke website, voor ouders en door ouders. Uw wilt weten waar uw kind onbezorgd kan spelen, u wilt weten wat andere ouders denken van een kinderdagverblijf en u wilt direct de juiste keuze maken. Wij helpen u bij het maken van deze keuze, geheel vrijblijvend en onafhankelijk.

U kunt stoppen met zoeken naar een kinderdagverblijf, u heeft zojuist de beste plek gevonden om alle kinderdagverblijven bij u in de buurt met elkaar te vergelijken.