Sinds 1995 bieden wij professionele kinderopvang op een echte boerderij, op een unieke locatie net buiten de bebouwde kom van Roermond. Hier kan uw kind genieten van dieren en de natuur op die tijden dat u aan het werk bent.

 

Alle ruimtes zijn sfeervol ingericht met natuurlijke kleuren en beschikken over veel licht en ruimte waar naar hartenlust gespeeld en geknutseld kan worden. De aanwezige speelmaterialen prikkelen de fantasie en stimuleren de ontwikkeling van uw kind.

Op deze locatie is de oppervlakte van de tuin na de realisatie van het bijgebouw ruim verdubbeld. Vanuit de tuin kunnen we rechtstreeks het bos in lopen en dat doen we dagelijks!

Afhankelijk van de activiteiten kan afgeweken worden van het gebruik van de verschillende ruimtes. Dit geldt voor beide locaties. Vooral wanneer twee kinderen uit één gezin de Beestenboel bezoeken kan het af en toe voor de kinderen prettig zijn als ze samen met hun broertje/zusje kunnen spelen. Op dat moment is het toegestaan dat een kindje de stamgroep verlaat. Tevens kunnen er knutsel- of spelactiviteiten zijn waaraan de grootste baby’s mee kunnen doen. Ook dan verlaat een kind onder begeleiding de stamgroep.

De leeftijd waarop een baby definitief naar de peutergroep gaat wordt individueel beoordeeld. Soms past een kindje wat eerder in de peutergroep en af en toe is het ook verstandig om een kind iets langer in de babygroep te laten. Dit wordt met u besproken. Bij deze keuze staat het belang van het kind centraal. Hij/zij moet zich prettig voelen. Kinderen zijn uniek.

Opening Hours

Monday

7.00uur tot 18.30uur

Tuesday

7.00uur tot 18.30uur

Wednesday

7.00uur tot 18.30uur

Thursday

7.00uur tot 18.30uur

Friday

7.00uur tot 18.30uur

Saturday

-

Sunday

-

Address

Our Address:

Straat 20 6042 KV Roermond

GPS:

51.1873657, 6.0369391000000405

Plan My Route

Leave a Review

Price
Location
Staff
Services
Food
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields