Allereerst willen wij u van harte welkom heten bij De lytse pykjes, een  kinderopvang op een prachtige en ruime locatie.
Wij zijn een kleinschalige kinderopvang, op een boerderij, voor maximaal 16 kinderen in de leeftijd van 10 weken tot 4 jaar. Sinds kort bieden we ook buitenschoolse opvang voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Hier hebben we een eigen BSO ruimte voor, zodat deze kinderen ook hun eigen vertrouwde plekje hebben binnen de opvang. En voldoende uitgedaagd worden in hun ontwikkeling.

 De Lytse Pykjes ligt in het buiten gebied van Noordbergum en vlak nabij Veenwouden aan de woudweg nr 18. Het is gemakkelijk te bereiken en beschikt over voldoende parkeerterrein.

Kinderopvang biedt opvang aan kinderen van 0 tot 12 jaar en is landelijk gelegen. Er is veel ruimte zowel binnen als buiten. Het is een vertrouwde en fijne plek waar kinderen met overgave kunnen spelen en plezier beleven. Ook is het een plek waar kinderen kennis maken met dieren zoals; geiten, kippen en konijnen, maar ook met de natuur. En natuurlijk behoort hier ook het beleven van de seizoenen bij.

De kinderopvang kenmerkt zich door persoonlijke aandacht voor ieder kind in combinatie met veel naar buiten, contact met de natuur en het omgaan met de dieren. Ieder kind krijgt de ruimte om zich zo op eigen manier en zich in zijn eigen tempo te ontwikkelen.

In onze kinderopvang vindt u een ruime groepsruimte, slaapkamer, toiletruimte, hal en een keukenvoorziening. Uiteraard voldoen alle ruimtes aan de normen op het gebied van veiligheid en hygiëne. Er is voor de kinderen een veelheid aan leuk spelmateriaal, afgestemd op verschillende leeftijdsgroepen. Wij bieden een rijke, uitdagende omgeving aan zodat het kind zich goed kan ontwikkelen.

Opening Hours

Monday

07.00 t/m 18.30

Tuesday

07.00 t/m 18.30

Wednesday

07.00 t/m 18.30

Thursday

07.00 t/m 18.30

Friday

07.00 t/m 18.30

Saturday

-

Sunday

-

Address

Our Address:

Woudweg18 9257 RN Noordbergum

GPS:

53.2287954, 5.985341000000062

Telephone:
Plan My Route

Leave a Review

Price
Location
Staff
Services
Food
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields