Kinderdagverblijf Humpie Dumpie is een professioneel en erkend kinderdagverblijf dat al sinds 1989 in Uden gevestigd is. Humpie Dumpie is centraal gelegen in de kindvriendelijke woonwijk Zoggel (bij de basisscholen de Brinck en Jan Bluyssen) en biedt opvang aan kinderen van 0 tot 13 jaar. Het gezellige, vrijstaande gebouw met aparte speel- en slaapruimten en een afgeschermde buiten speelruimte, biedt plaats aan 56 kinderen (0 tot 4 jaar) en 12 kinderen (4 tot 13 jaar) met een (tijdelijk) vast of flexibel contract. Extra opvang of een incidentele ruiling is in overleg ook mogelijk, om zo zoveel mogelijk u als ouder van dienst te kunnen zijn.

Uw kind wordt door vaste, gediplomeerde leidsters in een geborgen en vertrouwde omgeving op Pedagogisch verantwoorde wijze opgevangen. De groepen zijn ingericht voor verschillende leeftijden (0 tot 2 jaar, 2 tot 4 jaar en 4 tot 13 jaar), zodat uw kind altijd kan spelen tussen zijn leeftijdsgenootjes, speelgoed en activiteiten op leeftijd zijn aangepast en rust in de groep heerst. Alles is voorzien van vloerverwarming zodat de kinderen rustig op de grond kunnen spelen.

Zowel de groepen als de tuin zijn voor elke leeftijd apart ingericht, zodat zelfs de allerkleinsten veilig en geborgen kunnen spelen. Veiligheid en hygiëne staat bij Humpie Dumpie hoog in het vaandel. Het dagschema van de kleinsten wordt volledig overgenomen vanuit de thuissituatie, zodat uw kind volgens zijn/haar eigen ritme kan groeien. Daarbij wordt de ontwikkeling van uw kind voortdurend in de gaten gehouden en gestimuleerd. Met de leeftijd van 9 mnd, 1 ½ jaar, 2 ½ jaar en 3 ½ jaar wordt ieder kind geobserveerd en wordt er (daar waar nodig of gevraagd) een 10 minutengesprek gehouden tussen de leidsters en de ouders. Wij begrijpen dat uw kind uw dierbaarste bezit is en dat u wellicht ieder moment van de dag misschien wilt weten hoe het met uw kind gaat. Vandaar dat wij een ´open deuren beleid´ hanteren.
Uden

Opening Hours

Monday

06.30-18.00

Tuesday

06.30-18.00

Wednesday

06.30-18.00

Thursday

06.30-18.00

Friday

06.30-18.00

Saturday

-

Sunday

-

Plan My Route

Leave a Review

Price
Location
Staff
Services
Food
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields