Kinderdagverblijf Rotterdam-Noord “Ikke ook”

Welkom op onze site, graag willen wij ons even voorstellen. Wij zijn het kinderdagverblijf “ikke ook” en verzorgen kinderopvang binnen de gemeente Rotterdam. Wij voorzien in zowel een kinderdagverblijf (KDV) voor de aller kleinste, alsook voor een buitenschoolse opvang (BSO) voor de schoolgaande kinderen. Wij zijn vijf dagen per week geopend.
Ons team bestaat uit deskundige en gediplomeerde leidsters die allemaal minimaal een kindgerichte MBO opleiding hebben gevolgd, zoals Sociaal Pedagogisch Werker (SPW). Verder werken wij volgens de richtlijnen van de CAO-kinderopvang en de werkwijze van de pedagoog Thomas Gordon, waarbij het actief luisteren naar kinderen centraal staat.
Om onze kwaliteit te waarborgen zorgen we ervoor dat de kennis van onze leidsters up-to-date is door ze regelmatig bij te scholen. Ook zullen de leidsters regelmatig extra cursussen volgen op het gebied van veiligheid en hygiëne. U kunt hierbij denken aan BHV, EHBO en Hygiënecode cursussen, maar ook aan cursussen op het gebied van spel, cognitieve, sociale en emotionele ontwikkeling. Een voorbeeld van een cursus die aan alle leidsters wordt aangeboden is de cursus VVE (vroeg-en voorschoolse educatie) en Puk & Ko.

Rotterdam-Noord

Opening Hours

Monday

07.00-18.30

Tuesday

07.00-18.30

Wednesday

07.00-18.30

Thursday

07.00-18.30

Friday

07.00-18.30

Saturday

-

Sunday

-

Plan My Route

Leave a Review

Price
Location
Staff
Services
Food
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields