Welkom op kinderdagverblijf Boefje.

Kinderdagverblijf boefje is een particuliere, professionele organisatie voor de dagopvang van kinderen in de leeftijd variërend van 0 tot 4 jaar.

Boefje biedt een optimale en verantwoorde kinderopvang in een kindvriendelijk huiselijke omgeving. De opvang is gebaseerd op het principe, dat kinderen zich met een eigen ontwikkelingstempo volledig moeten kunnen ontplooien. De ouders spelen in dit groeiproces een belangrijke rol. Het verblijf heeft niet een echt schools karakter, maar als een kind dit duidelijk aangeeft zal dat tot een van de mogelijkheden behoren. De opstap naar de basisschool wordt hierdoor eenvoudiger.
Kinderdagverblijf Boefje werkt met horizontale groepen. Dit betekent dat kinderen in dezelfde leeftijdscategorie op 1 groep zitten.

Kinderdagverblijf Boefje beschikt over 2 babygroepen: de rupjes en de bijtjes.

Op beide babygroepen zitten boefjes in de leeftijd van 0 tot 1,5 jaar met maximaal 9 boefjes op de groep. De activiteiten worden aangepast aan de leeftijd van de kinderen. Het speelgoed is uitdagend en de leidsters motiveren de babyboefjes al snel door knutselwerkjes aan te bieden. We maken gebruik van schriftjes. Hier schrijven de leidsters dagelijks een stukje in over hoe de dag is verlopen en plakken er leuke foto’s in van de boefjes. De babyboefjes hebben allemaal een eigen bakje met een schoon setje kleding (zelf aanleveren), slaapzak, hydrofiele luierdoek en een eigen fles (zelf aanleveren).

De babyboefjes kunnen gebruik maken van Nutrilon standaard 1, 2 of 3. Heeft uw boefje andere voeding, dient u dit zelf mee te nemen.

Op de dreumesgroep bieden we opvang aan kinderen in de leeftijd van 1,5 tot 2,5 jaar. De kinderen worden geprikkeld door met verschillende soorten materialen te werken. Er wordt gezorgd voor voldoende uitdaging. Op de dreumesgroep krijgt ieder boefje een knutselmap waarin we alle knutsels verzamelen. Deze map gaat mee naar de peutergroep en wordt uiteindelijk met de overgang naar de basisschool mee naar huis gegeven.

Op de peutergroep wordt opvang geboden aan boefjes in de leeftijd van 2,5 tot 4 jaar.  De kinderen worden voorbereid op de basisschool doordat wij verschillende speelhoeken creëren, zoals:
– Poppenhoek
– Bouwhoek
– Knutselhoek
– Huiskamerhoek

De kinderen kiezen door middel van een kiesbord in welke hoek ze willen spelen.  Op het kiesbord staan foto’s van de verschillende hoeken op de groep. De kinderen kiezen door hun foto op het bord te plakken onder de hoek waarin ze willen spelen. Op de basisschool wordt hiermee dagelijks gewerkt.

Opening Hours

Monday

07:00-18:30 uur

Tuesday

07:00-18:30 uur

Wednesday

07:00-18:30 uur

Thursday

07:00-18:30 uur

Friday

07:00-18:30 uur

Saturday

-

Sunday

-

Address

Our Address:

Visserspad 1a 1561 PK Krommenie

GPS:

52.5039228, 4.7733886

Telephone:
Plan My Route

Leave a Review

Price
Location
Staff
Services
Food
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields