Welkom bij de Vlieger!

Leuk dat u een kijkje neemt op onze website.
Ons kinderdagverblijf is gevesigd aan de rand van het buitengebied in de gemeente Schijndel en biedt vanuit een huiselijke sfeer in de natuur kinderopvang aan kinderen van 6 weken tot 4 jaar en buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Er zijn zeven groepen voor kinderopvang en twee groepen voor buitenschoolse opvang. Het pedagogisch doel is dat kinderen in samenspraak met ouders in een veilige en stimulerende omgeving kunnen opgroeien en kunnen ontwikkelen.
Door het aanbieden van veiligheid, geborgenheid en vertrouwdheid kunnen kinderen in hun eigen tempo opgroeien en daarbij hun eigen mogelijkheden en beperkingen ontdekken.
Onze pedagogische medewerkers hebben hierbij een begeleidende, verzorgende en stimulerende taak. Kinderen worden geaccepteerd zoals ze zijn, dus met ieders eigenheid en individuele mogelijkheden. Er worden door ons hoge eisen gesteld aan vakbekwaamheid van de pedagogisch medewerkers, de indeling en inrichting van de groepsruimtes en de inrichting van het speelbos. De natuurlijke omgeving geeft kinderen de gelegenheid zich te ontplooien en te ontwikkelen.

Schijndel

Opening Hours

Monday

07.30-18.00

Tuesday

07.30-18.00

Wednesday

07.30-18.00

Thursday

07.30-18.00

Friday

07.30-18.00

Saturday

-

Sunday

-

Plan My Route

Leave a Review

Your Rating

Price
Location
Staff
Services
Food
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Simon 30 January 2017 18:07
Prijs
Locatie
Personeel
Activiteiten
Service

Mooi