Uw kind met een goed gevoel achterlaten

Uw kind toevertrouwen aan een kinderdagverblijf is misschien een hele stap. Gelden er wel dezelfde normen en waarden als thuis? Hoe zit het met de veiligheid? Krijgt uw kind de aandacht die het nodig heeft? Bij Kinderopvang De Bilt weten we als geen ander hoe het voelt om de best mogelijke zorg te willen bieden. Wij staan voor goede kwaliteit, kleinschaligheid en een warme sfeer. Verantwoorde en veilige kinderopvang is het uitgangspunt in onze dienstverlening. Elke locatie biedt een liefdevolle, huiselijke, maar ook avontuurlijke omgeving.

Uw kind altijd in ervaren en vertrouwde handen

Wij staan voor kleinschalige, professionele kinderopvang zonder winstoogmerk. We realiseren kwalitatief hoogwaardige kinderopvang voor alle kinderen in de gemeente. Vertaald naar de praktijk betekent dit, dat wij in de kinderdagverblijven onder andere gebruik maken van het ontwikkelingsgerichte programma ‘Uk en Puk’. Wij bieden de kinderen al spelenderwijs vernieuwende, leuke en leerzame activiteiten aan.

Een pedagogische aanpak
De pedagogische coach van de organisatie ondersteunt en begeleidt de medewerkers bij het programma en zorgt dat het niveau van pedagogische handelen hoog is en blijft. Onze buitenruimtes zijn met natuurlijke materialen aangelegd en zeer ruim. Dat geldt overigens ook voor onze binnenruimtes. Wij staan erom bekend ruim boven de wettelijke norm te bouwen.

Address

Our Address:

Postbus 218, 3720 AE Bilthoven

GPS:

52.1276941, 5.2028658

Telephone:
Plan My Route

Leave a Review

Price
Location
Staff
Services
Food
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields