Wij vinden het belangrijk dat een kind zich prettig en geborgen voelt. Bij Engeltjes maakt uw kind deel uit een vaste groep. De groep bestaat iedere week weer uit dezelfde vaste speelgenootjes onder begeleiding van twee vaste pedagogische medewerksters. Door de continuïteit die wij waarborgen met de vaste groepsleidsters, ontstaat een veilige en betrouwbaar band tussen de kinderen en de pedagogische medewerksters.

Bij Engeltjes maakt uw kind deel uit een vaste groep. De groep bestaat iedere week weer uit dezelfde vaste speelgenootjes onder begeleiding van twee vaste pedagogische medewerksters. Door de continuïteit die wij waarborgen met de vaste groepsleidsters, ontstaat een veilige en betrouwbare band tussen de kinderen en de pedagogische medewerksters.

Wij zijn gestart met één verticale groep met kinderen van 0 tot 4 jaar. Daarnaast hebben we twee babygroepen van 0 tot 2 jaar én een peutergroep van 2 tot 4 jaar. Onze verticale groep heeft plaats voor maximaal 11 kinderen op een dag. Onze babygroepen hebben plaats voor maximaal 7 baby‘s op een dag. Onze peutergroep heeft plaats voor maximaal 13 kinderen op een dag. Op alle groepen staan elke dag twee vaste pedagogische medewerksters. De groepen hebben voor ieder leeftijdscategorie een divers aanbod aan speelgoed en uitdagende materialen dat aansluit op de ontwikkeling en interesse van ieder kind. Ieder kind wordt op eigen niveau aangesproken en gestimuleerd in zijn of haar ontwikkeling.

Opening Hours

Monday

5.00 tot 19.00 uur

Tuesday

5.00 tot 19.00 uur

Wednesday

5.00 tot 19.00 uur

Thursday

5.00 tot 19.00 uur

Friday

5.00 tot 19.00 uur

Saturday

-

Sunday

-

Plan My Route

Leave a Review

Price
Location
Staff
Services
Food
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields