De zorg voor uw kind staat bij ons op de eerste plaats.Die zorg kunnen we het beste geven als we goed op de hoogte zijn van eventuele bijzonderheden.Andersom is het voor u van belang om   voldoende op de hoogte te zijn van de gang van zaken op ons kinderdagverblijf.Wij vinden het belangrijk dat we met u een goed contact onderhouden.Natuurlijk kunt u ook altijd bij ons binnenlopen voor advies, op – en aanmerkingen.Of het nu gaat over uw kind(eren) of over de gang van zaken binnen de opvang, wij horen graag van U.

In kinderopvang Ienieminie bieden wij opvang voor kinderen van 8 weken tot 12 jaar. Wij bieden een sfeervolle, huiselijke en veilige omgeving en verzorgen en kinderen in hun ontwikkeling waarbij we ervan uitgaan dat ieder kind uniek is met zijn eigen mogelijkheden. Wij respecteren de verschillen in achtergronden van ouders en kinderen en proberen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden

Wij hebben gekozen voor verticale groepen. Hier spelen baby`s en peuters samen in een groep zo proberen we zo veel mogelijk de huiselijke situatie na te bootsen. Elke morgen nemen we de drie plus kinderen mee naar de bso groep (uitgezonderd in vakanties). Daar worden aangepaste activiteiten aangeboden op hun leeftijdscategorie gericht.

Wij hebben ook met buitenschoolse opvang. Dit is voor kinderen van 4 tot 12 jaar. De kinderen worden opgehaald met de auto voorzien van autostoelen. Als u kiest voor voorschoolse opvang, wilt u dan zorgen dat uw kind voor 08:00 uur aanwezig is op de Kinderopvang.

Bij kinderopvang Ienieminie werken wij met gediplomeerde pedagogische medewerkers. Bij uw inschrijving ontvangt u van ons een smoelenboek waarin alle pedagogische medewerkers van uw vestiging staan beschreven inclusief een foto. Verder werken wij met vaste invalleidsters en stagiaires.

De groepsleidsters bieden de kinderen dagelijkse activiteiten aan zoals spelletjes, liedjes zingen, voorlezen, knutselen, buiten spelen of wandelen. Daarnaast worden er grotere activiteiten aangeboden. Dit kan met of zonder ouders zijn. Bijvoorbeeld uitstapjes naar het park, kinderboerderij of speeltuin, met trein of bus reizen, sinterklaasviering of kerstviering. Over activiteiten waarbij ouders welkom zijn, wordt u door de groepsleidsters op de hoogte gebracht.

Address

Our Address:

Paalkamp 2 8271 LG IJsselmuiden

GPS:

52.5600993, 5.935492599999975

Telephone:
Email:

-

Plan My Route

Leave a Review

Price
Location
Staff
Services
Food
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields